Magyar sikerrel zárult a filmfesztivál Miamiban!

Enyedi Ildikó Első szerelem című alkotása hódított!

Magyar sikerrel zárult a március 15-én véget ért miami filmfesztivál. Enyedi Ildikó Első szerelem című alkotása lett a legjobb rövidfilm Floridában. A húszperces magyar mozgókép a nemzetközi seregszemle rövidfilm versenyének nagydíját nyerte el.

2009.03.20 18:40ma.hu

Enyedi Ildikó Első szerelem című alkotása nyerte a legjobb rövidfilm díját a miami filmfesztiválon. 

- "A szerelem vak. Igen, lehet, hogy a köznapi értelemben az. Ilyenkor eltűnik a háttér, a szociális környezet, a szülők elvárásai, a barátok ítélete... Ha úgy vesszük, a szerelmes ember tehát a legjózanabb realista" - olvasható az Első szerelem című film szinopszisában, mely a Muhi András vezette Inforg Stúdióban készült, és legelőször a nagyhírű locarnói filmfesztiválon volt látható 2008 nyarán.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.