A Te rongyos élet című filmet is vetítik!

Bacsó Péterre emlékezik a Filmmúzeum!

Este 8 órától lesz látható az 1982-es, Suksin-novellákból készült Sértés című film, amely bár kevéssé ismert, mégis Bacsó életművének egyik legmegrendítőbb darabja.

2009.03.12 20:00ma.hu

Március 13-án, pénteken Bacsó Péterre emlékezik a Filmmúzeum, a film után egy néhány évvel ezelőtt rögzített interjút sugároz a Filmmúzeum: az Aranykor című sorozatban Prokopp Dóra beszélget Bacsó Péterrel.

Bacsó Péter- A tanu

A Sértés ismétlésére szombaton 16:10-kor kerül sor, a következő két pénteken pedig folytatódik a Bacsó-filmek bemutatása: március 20-án este 8-kor a Kitörés, 27-én ugyanebben az időpontban a Te rongyos élet című filmet vetíti a Filmmúzeum.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.