Programok a Budapest Sportaréna előtti téren!

Interaktív bábjáték és színes kavalkád vár mindenkit!

A Tél Ünnepen ezen a hétvégén is színes programokkal várja az érdeklődőket a Naphegy Kiadó a Budapest Sportaréna előtti téren.

2008.12.18 21:30ma.hu

Az utánozhatatlan karácsonyi hangulatban az igényes kiadványok válogatása mellett bőven van miért kilátogatni a december 28-ig tartó rendezvényre. A Budapest Sportaréna előtti díszesen kivilágított téren november 29-én nyílt a Tél Ünnep, mely Művészeti Fesztivál és Karácsonyi Vásár egyben. 

A Naphegy Kiadó sátra is megtalálható, ahol Anno könyvesboltjukhoz hasonlóan sok izgalmas programmal várják a kicsiket és nagyokat egyaránt. Ezen a hétvégén interaktív bábjátékkal, játékos vetélkedővel és igazán érdekesnek ígérkező japán papírszínházzal várnak mindenkit a szervezők. 

A Naphegy Kiadó kínálatában szereplő különféle gyerekkönyvek és játékok mellett ezúttal felnőtteknek szóló kiadványokból is válogathatunk. A 100 négyzetméteres sátorban játszósarok és irodalmi sarok is megtalálható. 

Látványos, egész estés családi programot is érdemes szervezni ide, hiszen jól laktak a látványkonyhában, majszoltak mézes diót vagy sült gesztenyét, vagy megnéztek néhány népzenei produkciót, bekucorodhatnak a sátorba. 

A rendezvény december 28-ig várja a látogatókat!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.