Bach-kantáták karácsonyra

A Művészetek Palotája reprezentatív Bach-koncerttel ünnepli a közeledő karácsonyt

Raimund NolteDecember 22-én az Orfeo Zenekar és a Purcell Kórus lép színpadra, hogy Zádori Mária, Németh Judit, Julian Podger és Raimund Nolte közreműködésével három német nyelvű és a Magnificat néven ismertté vált, pompázatos latin nyelvű kantátával kápráztassa el a közönséget.

2008.12.16 18:00ma.hu

Az est karmestere Vashegyi György lesz. 

2008. december 22. 19:30 
Művészetek Palotája - Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem 

"Karácsony: Bach ünnepi kantátái és Magnificat"
 
Purcell Kórus, Orfeo Zenekar (korabeli hangszereken); km.: Zádori Mária (szoprán), Németh Judit (alt), Julien Podger (tenor), Raimund Nolte (basszus); vez.: Vashegyi György; Bach: Sehet, welch eine Liebe hat uns der Vater erzeiget, BWV 64; Christen, ätzet diesen Tag, BWV 63; Christum wir sollen loben schon, BWV 121; Magnificat, BWV 243

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.