Egyedülálló koncertet az az énekesnő

Ágnes harminckét művésszel áll a MüPa színpadára!

Egyedülálló koncertet ad június 15-én, vasárnap Ágnes a Művészetek Palotájában - Harminckét művésszel áll színpadra, és betekintést enged új dalaiba is.

2008.06.09 19:30agnesmusic.hu - Fotó: agnesvanilla.hu

Egyedülálló koncertet ad június 15-én, vasárnap Ágnes a Művészetek Palotájában: 32 művésszel áll színpadra, és betekintést enged új dalaiba is.

Az egykoron Ágnes Vanilla művésznéven aranylemezeket halmozó dalszerző-énekesnő a fellépés másnapján kislemezt jelentet meg Titkaid címmel, és aznap kerül a boltokba második kiadású József Attila albuma is, Férfiszóval címmel.

- Korszaklezáró koncertnek is nevezhető a Művészetek Palotájában tartandó előadás – mondta el a civilben teológushallgató Ágnes. – A József Attila lemez teljes anyagát előadjuk, melyet már jó ideje nem láthatott élőben a közönség. A 1999 és 2003 közötti listavezető slágerekből is készültünk egy csokorral, majd több új dal is elhangzik az ősszel megjelenő nagylemezemről.

"A Művészetek Palotájában új rockzenekarom mellett a Nagy János vezette Free Style Chamber Orchestra zenekar vonóskara és saját kórusom is szerepel majd, valamint Havasi Balázs zongoraművész. Összesen 32 zenésszel illetve művésszel állok színpadra" - tette hozzá az énekesnő.

Hivatalosan a koncert másnapján jelenik meg a Culturmission/Hammer gondozásában, de már a Művészetek Palotájában 15-én is kapható Ágnes vadonatúj, Titkaid című kislemeze.

A 6 dalt és 2 klipet tartalmazó korong Dés László zeneszerző, Dobray György filmrendező és Berencsi Attila, alias Bery Ari színész/zenész ajánlásával jelenik meg.

Az EP az 1987-es Szerelem első/második vérig című kultfilm betétdalát, a Ne higgy nekem átdolgozását tartalmazza, ami Titkaid (ne higgy nekem) címmel szerepel a CD-n. Ennek egy Commodore 64 mixe is felsorakozik a lemezen, illetve az Ígéret klipdal, és annak akusztikusra hangszerelt változata.

Ágnes a kislemezen egy gyönyörű új dalban duettet is énekel Bery Arival, az egykori film legendás főszereplőjével. A dalok között megtalálható a Deja Vu sláger magyar nyelvű, versenyzongorára és vonósokra hangszerelt verziója.

És ha még mindez nem elég: az Ígéret és az Óh, szív nyugodj! dalok klipje is megtalálható a 999 forintos albumon.

Hivatalosan ugyancsak a koncert másnapján – egyébként a koncerten is – kapható a József Attila Ágnes-lemez második kiadása, Férfiszóval címmel, új borítóval, videoklippel, Prof. Dr. Tverdota György, a József Attila Társaság elnökének ajánlásával. A június 15-ei koncertre minden jegy elkelt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.