Ételmérgezést kapott a művésznő!

Súlyog beteg lett Szentpéteri Csilla - Majdnem elmaradt a koncert!

Szentpéteri Csilla nemrég Tunéziában járt, ahol elkapott egy fertőzést, a sivatagban kellett aludnia férjével és ezen felül még ételmérgezést is kapott - A súlyos betegség majdnem meggátolta abban, hogy felkészüljön nagyszabású koncertjére.

2008.06.09 18:00ma.hu

Egy súlyos betegség miatt majdnem veszélyben került a nagy margitszigeti koncert!

Szentpéteri Csilla
nemrég Tunéziában járt, ahol elkapott egy fertőzést, a sivatagban kellett aludnia férjével és ezen felül még ételmérgezést is kapott!

A súlyos betegság majdnem meggátolta abban, hogy felkészüljön a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon tartandó nagyszabású koncertjére!

A koncert június 15-én, vasárnap lesz a 100 Tagú Cigányzenekarral közösen,a felkészülés nagy energiát igénylet, a felépülőben lévő zongoraművésznő erején felül próbált a Cigányzenekarral, és még új dalok bemutatását is bevállalta!

Csilla a koncert után szinte egyből utazik is tovább, hisz férjével házassági évfordulójukat Horvátországban ünneplik majd!

Minden évben ugyanoda térnek vissza, hogy romantikusan ünnepeljék az évfordulót.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.