Spóroljon tízezreket akciós kuponokkal

Karácsonyi kuponok: kevesebb pénzből több ajándék

Akár tízezreket is spórolhatunk a karácsonyi vásárlások során, használva az akciós kuponokat, amelyeket hazánk legnagyobb kupongyűjtő oldaláról, a www.napiakciok.hu internetes portálról nyomtathatunk ki nagyon egyszerűen, másodperceken belül.

2008.12.16 09:37ma.hu

Budapesten, csak az Europark-ból több, mint 40 üzlet kedvezményes kuponja található az oldalon, amiket november 24. és december 31. között válthatsz be. Olyan üzletek kuponjai közül válogathatunk, mint:

- Jeans Club
- Levi’s
- Babaház
- Dougleas Parfüméria
- Nike
- Hervis
- New Yorker
- Branch Shoes
- Bravotel-Nokia
- Játéksziget
- Tally Weijl
- Interspar és még sokan mások.

Az Europark kuponjai megtalálhatóak a www.napiakciok.hu/europark oldalon. További, szintén világmárkák kuponjait találhatjuk meg más bevásárlóközpontokból, mint pl. Duna Plaza, Premier Outlet Center és Egerben az Agria Park. Mindemellett számos webáruházban is használhatod az oldalon megtalálható kuponokat és több ezer műszaki cikk közül is válogathatsz. www.napiakciok.hu/oldalak/pixmania.


És ez még csak a kezdet…!!!

Mielőtt bármit veszünk, érdemes a jövőben ellátogatni a napiakciok.hu oldalára, mert ezreket spórolhatunk magunknak a kuponokkal.

Tipp: Amennyiben a www.napiakciok.hu Kupon Klubb tagjai vagyunk , mindig elsőként értesülhetünk a legújabb akciós kuponokról és esetleg olyan akciókban is részesülhetünk, amiket az oldalon egyébként nem találunk meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.