Egy egész országgal csavartatja fel a szőnyeget!

Jön a Fenyőünnep - karácsony után!

Amikor a kis Fenyő Miki a negyvenes évek végén belebolondult Amerikába, konkrétabban a rakenrollba, még alig, sőt egyáltalán nem volt sejthető, hogy a Szent István parki srác később egy egész országgal csavartatja fel a szőnyeget. Fenyő házibulijában mindenki ott tolongott, és nincs ez másképp ma sem.

2008.12.16 14:15ma.hu

Ha karácsony, akkor Fenyő. A csókkirály ezúttal a SYMA-ban tart élménybeszámolót azokról az időkről, amikor még utcai viselet volt a pálmafás ing, a napszemüveg, a kockás zakó és a tűsarkúhoz felvett pörgős szoknya, de mégsem járt senki rózsaszín Cadillackel. 

A Hungária egykori fő rakenrollerének év végi partiján ott lesz az idei Megasztár győztese és az év legjobb női hangja is.
 
A slágert slágerre halmozó ereszdelahajamon olyan számokra rophatjuk, mint a Hotel Menthol, vagy épp a Duci Juci, de megpróbálhatunk térd és gerinccsavarással átslisszanni a limbóléc alatt, tekerhetünk egy jót a Rock and Roll Partyra, na és persze mi is lehetünk Csókkirályok. 

Fenyőünnep - SYMA Sport- és Rendezvényközpont, december 27. szombat, 20:00

Kapcsolódó írások:

    Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

    Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

    Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.