Folytatódik a Három férfi és egy bébi!

Újra összeáll Steve Guttenberg, Tom Selleck és Ted Danson!

A három színész azért áll össze, hogy újabb folytatást készítsenek 1987-es sikerfilmjükhöz, A három férfi és egy bébihez.A három agglegény történetét feldolgozó film annak idején akkora siker volt, hogy 1990-ben folytatás is készült hozzá Három férfi és egy kis hölgy címmel.

2008.11.28 16:40ma.hu

Most, 18 évvel később pedig a színésztrió úgy gondolja, ismét itt az ideje, hogy egy újabb folytatásban felfrissítsék régi szerepüket. "Tom Selleck, Ted Danson és én azon vagyunk, hogy forgassunk egy újabb Három férfi és egy bébi-filmet.
 
Az lesz a címe, hogy Three Men and a Bride (Három férfi és egy menyasszony). 

- "A forgatókönyv igen jól van megírva, szóval mindannyian nagyon lelkesedünk a projektért és nagyon hiszünk a sikerében"
nyilatkozta a készülő filmről az 50 éves Steve Guttenberg, aki egyébként egy másik nyolcvanas évekbeli sikerszerepét is újra el fogja játszani a közeljövőben, hiszen a hírek szerint folyamatban vannak a Rendőrakadémia-sorozat egy újabb darabjának munkálatai is. 

Habár a Three Men and a Bride forgatókönyvéről Guttenberg nem árult el további részleteket, de a cím alapján annyit már sejteni lehet, hogy az első részben csecsemő, a másodikban körülbelül 6-7 éves kis hölgy minden bizonnyal fiatal arává serdült.
 
A sorozat első darabja, a Három férfi és egy bébi egyébként egy 1985-ös francia film, a Három férfi, egy mózeskosár remake-je.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.