Az Egyetleneim mellé még két alkotás került fel

Újabb ingyen nézhető filmek a Filmkliken!

Öt újdonság került fel a napokban a filmklik.hu honlapra, kettő közülük ingyenesen tekinthető meg a filmes site-on.

2008.11.18 18:15ma.hu
Egyetleneim

A Megy a gőzös című népi komédia és az Egyetleneim társkereső hajszája mellett két ingyen nézhető magyar alkotás is felkerült a napokban a Filmklikre. 

A Premier az első magyar hivatalos Dogma-film, melynek sztorija szerint új Nemzeti Színház épül, a bemutató előadásra pedig egy híres dán rendezőt szerződtet az igazgató úr. Az új darab főszereplője valóban királynő. Szerepe szerint beleszeret partnerébe, és az előadás végén elpusztítja... 

A filmet Dömötör Tamás rendezte, és mások mellett Udvaros Dorottya és Vasvári Emese is játszik benne. 

A másik ingyenesen nézhető mű az Offside, ami Egressy Zoltán Sóska, sültkrumpli című nagy sikerű színdarabjának film változata. Az alkotás egy futballmeccs során játszódik csak ezúttal nem a játékosok vagy a szurkolók, hanem a bíró és két asszisztense állnak az események középpontjában, akik nemigen szívelik egymást.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.