A Funny People nem egy bugyuta film lesz!

A neten keresnek szereplőt Sandler új filmjébe!

Funny People a címe Adam Sandler most készülő filmjének, melybe az interneten, pontosabban a MySpace nevű közösségi oldalon keresnek szereplőt.

Adam Sandler és családja...jön az újabb baba! képgaléria

2008.11.21 19:00ma.hu
Adam Sandler kislányával!

A jelentkezőnek be kell lépnie, röviden össze kell foglalnia, miért gondolja magáról, hogy alkalmas a szerepre, aztán már csak várnia kell a válaszra. 

Ha mindez kicsit gyanúsan hangzik is, a Funny People számára jó referencia, hogy rendezője az a Judd Apatow, aki egyebek között olyan filmekkel dolgozta meg a nézők rekeszizmait, mint a 40 éves szűz vagy a Felkoppintva. 

A Funny People tehát nem a szokásos bugyuta Adam Sandler-film lesz. A sztár ugyanis egy sikeres komikust alakít benne, aki megtudja, hogy halálos betegsége miatt már csak egy éve van hátra. 

Hogy nyomot hagyjon a világban, szárnyai alá vesz egy kezdő komikust (az Apatow-filmek egyik állandó főszereplője, Seth Rogen játssza) és sztárt nevel belőle. 

Hazánkban a filmet nem sokkal a 2009. július 31-i Egyesült Államok-beli bemutató után, 2009 szeptemberében mutatják be a mozik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.