Különleges hangulatú zenében lehetett részük!

Miller Zoltán lemezbemutató koncertje a Művészetek Palotájában!

Különleges hangulatú koncerten vehetett részt november 21-én, pénteken este az a szerencsés 1500 néző, aki még időben jegyet váltott a Művészetek Palotájába Miller Zoltán első lemezbemutató koncertjére.

2008.11.24 20:30ma.hu

Miller Zoltán zenész, színész, musicalsztár, akinek nevét zenészkörökben a 90-es években híressé vált Emberek zenekar frontembereként ismerhettük meg, idén ősszel első önálló szólóalbumával lépett a nagyérdemű elé. Miller tíz évet várt erre az alkalomra, hogy önálló munkáit és kedvenc-kedves slágereit saját ízlése szerint öltöztethesse új zenei köntösbe. 

A Művészetek Palotájának Hangversenytermében pénteken este egyetlen üres széket sem találtunk, így mondhatnánk bizonyíték ez arra, hogy a közönség érdeklődése és szeretete töretlen a művész felé, és fokozatosan bizonyossá vált a műsor ideje alatt. Az est zenei repertoárja csendesen, nyugodtan indult a művész saját dalaival a Fehér és Fekete c. lemezről. Majd a Csináljuk a fesztivált című zenei vetélkedős műsorban a közelmúltban hallható külföldi slágerek pezsdítették fel a hangulatot mind a színpadon, mind a nézőtér soraiban. 

Miller nem feledkezett meg a musicalrajongókról sem, és egy különleges "Az Operaház Fantomja" egyveleggel kápráztatta el a nézőket-hallgatókat.

Az aranytorkú énekes természetesen tisztelgett a múlt és a zenei gyökerek előtt is a népszerű Emberek-slágerek alkotta betéttel (Mama, Süt a nap, Tábortűz). A fantasztikus hangulatot és a koncertet a Csináljuk a fesztivált győztes dala, Máté Péter örökbecsű szerzeménye, az Egyszer véget ért zárta. Mi sem bizonyítja jobban a nézők elragadtatását, mint a közönség soraiból felpattanó és állva tapsoló rajongók hada az előadás végén. 

Az estet megkoronázandó, Miller Zoltán dedikálta új szólólemezét a nézőknek, akik hosszú sorokban kígyózva vártak türelmesen, hogy kedvencük autogramjával térhessenek haza.
 
A bensőséges hangulatú koncerten nemcsak Miller Zoltán új oldalát, a zeneszerző és dalszövegíró énjét ismerhettük meg, hanem ízelítőt kaphattunk abból is, hogy igazi showman, hiszen sziporkázó humorával, kedves és vicces történeteivel a dalok között, véglegesen és visszavonhatatlanul a szívünkbe lopta magát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.