Harrison Ford balesete miatt álltak le

Még augusztusban folytatódik a 7. Star Wars-film forgatása

Még ebben a hónapban folytatják a Star Wars-film 7. epizódjának forgatását, amelyet Harrison Ford balesete miatt kellett felfüggeszteni.

2014.08.13 10:36MTI
Forrás: Wikipédia

Ford eltörte a bal lábát júniusban, megműtötték és nyolchetes pihenőt, rehabilitációt írtak elő neki az orvosok. Ford, aki Han Solo szerepében tért vissza az új Star Wars-epizódba, akkor szenvedett balesetet a londoni forgatási helyszínen, amikor rácsukódott nevezetes űrhajója, a Millennium Falcon ajtaja.

A produkció forgatását augusztus elején két hétre kénytelenek voltak felfüggeszteni, hogy megvárják Ford felépülését. Harrison Ford - látszólag jó egészségben - részt vett hétfőn a The Expendables - A feláldozhatók 3. című film hollywoodi premierjén.

Az új Star Wars-film forgatása Abu-Dzabiban kezdődött, a felvételeket az angliai Pinewood filmstúdióban folytatták. Egyelőre nem tudni, hogy Ford visszautazik-e Londonban, hogy csatlakozzon az angliai forgatáshoz. A J. J. Abrams rendezésében készülő űrtörténet 2015. december 18-én debütál a mozikban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.