Buli fejedelmi körülmények között

Sharam a Deep Dish-ből szolgáltatja a zenét a Syma csarnokban!

Június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban - Most a világhírű Deep Dish-tag, Sharam játszik díszvendégként a dj-pultban!

2008.06.09 19:03ma.hu

Kezdjük egy kis időutazással: emlékeztek Paul Van Dyk 2006-os budapesti fellépésére? Mélyvörösben pompázott a Syma csarnok és Magyarországon azelőtt sosem látott technikai elemekkel tették abszolút tökéletessé a party-t a szervezők.

Az egész terület úgy festett, mint egy óriási luxusklub, ahol mindenki VIP-vendégnek érezhette magát. A kiszolgálás minden tekintetben hibátlan volt, a jegyek mégis normál áron kerültek értékesítésre.

Aki akkor ott járt, hosszasan emlegette ezt a nem mindennapi rendezvényt. 2008. június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban!

Újra a 2006-os partyval vetekvő, csúcsminőségű hang- és fényélményt, továbbá elképesztő vizuális megjelenést csodálhatunk meg. Csak épp most a világhírű Deep Dish-tag, Sharam (USA) játszik díszvendégként a dj-pultban!

[1/3]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.