Buli fejedelmi körülmények között

Sharam a Deep Dish-ből szolgáltatja a zenét a Syma csarnokban!

Június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban - Most a világhírű Deep Dish-tag, Sharam játszik díszvendégként a dj-pultban!

2008.06.09 19:03ma.hu

A többszörös Grammy jelölt, és a 2002-ben 'Dido - Thank you' remix-szel díjat is nyert washingtoni duó a dance-világ talán legismertebb párosa. Los Angelestől Libanonig, Európától Ausztráliáig kántálják extázisban a Deep Dish nevet a rajongók egy-egy jól sikerült buli záróráján.

Dolgoztak már többek között Madonnával, P. Diddy-vel, Justin Timberlake-kel. Maga Sharam 2006-ban egy Eddie Murphy-átirattal sokkolta a Miami WMC közönségét. Murphy akkoriban zenészi babérokra tört, és nem a nagy meglepetést okozó remixen múlt, hogy végül maradt a színészet mellett. Hiszen bármihez fog a Deep Dish, abból úgymond arany lesz.

A duó három rendkívül sikeres kiadót igazgat: a Yoshitoshi - melyet a srácok érdekes mód az 'ukiyoe' néven ismert tradicionális japán művészet utolsó nagy mesteréről, az 1839-ben született Tsujioja Yoshitoshiról neveztek el -, a szintén japán keresztnevet kapott Shinichi, valamint a YO nevű labelek a földkerekség legütősebb dance-muzsikáit gondozzák.

Ha mindehhez hozzá adjuk, hogy Sharam és Dubfire hosszú éveken keresztül játszottak fej fej mellett a világ legnevesebb fesztiváljain és klubjaiban, akkor nem csoda, ha egy idő után úgy érezték, nem ártana külön-külön is kipróbálniuk, mire képesek.

'Meguntuk, hogy ugyanazt csináljuk.'
- kommentálja a történéseket Sharam, és eképp folytatja: 'Valójában mindig is különálló producerek voltunk és különálló djk, akik az elmúlt években kollaboráltak. Úgy éreztük most már ideje kockáztatni, lépni egy merészet, tenni valamit a magunk útján, erősíteni a saját zenei stílusunkat. Szeretjük azt hinni, hogy multidimenzionálisak vagyunk. Élvezzük a változatosságot. Most különböző dolgokat tehetünk külön-külön dolgozva, együtt, vagy épp más producerekkel kooperálva... Egyébként sem szeretem a stagnáló állapotokat. Kockáztatni kell, új és új dolgokba fogni!'

prev[2/3]next
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.