Buli fejedelmi körülmények között

Sharam a Deep Dish-ből szolgáltatja a zenét a Syma csarnokban!

Június 14-én pont ilyen fejedelmi körülmények között bulizhat ismét mindenki a leszőnyegezett, és kényelmes fotelekkel kiegészített Syma C csarnokban - Most a világhírű Deep Dish-tag, Sharam játszik díszvendégként a dj-pultban!

2008.06.09 19:03ma.hu

Nos, az újítást eddig csak pozitív visszhang kíséri. Sharam nemrégiben orbitális sikert aratott kanadai szóló-turnéjával bizonyította, hogy akár duóban lép fel, akár egyedül, a táncparkett így is, úgy is tele lesz, mert a lényeg még mindig a jól kivehető 'Deep Dish-hangzás'.

Június tizennegyedikén három órás dj-szettel mutatja be, mit is jelent ez az ő értelmezésében. Az biztos, hogy messzemenően változatos előadásban lesz részünk, hisz Sharamot nem érdekli a stílus, csak a minőség:

'Mivel magam is producer vagyok, ezért dj-ként olyan darabokat szeretek játszani, melyek jól vannak elkészítve. Ha a szettben passzolnak egymáshoz a track-ek és ezáltal képesek elmesélni egy történetet, amely megragadja a figyelmet, akkor mindegy milyen stílusból játszunk. Lehet hiphop, trance, tech house, minimal - hívd, aminek akarod. Az egész a JÓ zenéről szól, tök mindegy, honnan származik.'

Magyarán szólva, aki hamisítatlan Deep Dish érzésű muzsikákat akar hallani luxus-körülmények között, az június 14-én a budapesti Syma C’ csarnok felé veszi az irányt.

Sharam előtt egyébként a Bullit Booking üdvöskéje, a Yoshitoshi első női lemezlovasa, Miss Nine melegíti be a terepet; aki ha épp nem djzik, akkor az Elite ügynökség keresett modelljeként járja a legnagyobb nemzetközi divatházak bemutatóit.

Mellette a honi house-kultúra egyik legnagyobbjaként ismert Tommyboy kap még szerepet a dj-pultban ezen az ominózus szombat éjjelen.

Figyelem! Belépés csak 18 éven felülieknek!!

2008.06.14.

SHARAM / DEEP DISH ( Yoshitoshi - USA )
MISS NINE ( Yoshitoshi - NL )
TOMMYBOY ( House Matic - H )
JUNKIE ( Secret Fusion - H )


SYMA "C" ARÉNA

Helyszín: Syma "C" Aréna
(1143 Budapest - Ifjúság útja 2. - a Népstadion területén)

Kapunyitás:
22:00, start: 22:00, end: 06:00

Elővétel: 4500 HUF
Belépő: 5500 HUF
VIP jegy: 10000 HUF ( limitált !!! )

Info: 06 30 30 30 220

Jegyelővétel:

Budapest:

Volt Bolt - VII. Klauzál Tér 14.
Deep Hanglemezbolt - VI. Aradi u. 22.
DJ Service Records - VI. Jókai utca 14.
ÚJ ! Record Store - I. Hattyú u. 4.

Dedrecen: Discoland - Kossuth u. 58.

Győr: Music Dome - Bajcsy-Zsilinszky u. 42.

Miskolc: Mistral Dj Shop - Széchenyi u. 8.

Pécs: 60MPH Shop - Király u. 24.

Sopron: MAX - Ferenczy J. u. 46.

Szeged: Bahia Music - Klauzál Tér 5.

prev[3/3]
  1. 1. oldal
  2. 2. oldal
  3. 3. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.