Játék egy szokatlan helyen

Színház a vízen - Izgalmas színielőadások és koncertek az A38-on

Az A38 Hajó és a Katona József Színház gazdag és izgalmas együttműködése idén is folytatódik, melynek egyik fő célja, hogy színielőadások legyenek láthatók egy különös, szokatalan helyen, a vízen, valamint koncertek legyenek hallhatók ott, ahol kicsit színdarabokká válnak.

2008.05.07 18:10ma.hu

Az A38 Hajó és a Katona József Színház gazdag és izgalmas együttműködése idén is folytatódik, melynek egyik fő célja, hogy színielőadások legyenek láthatók egy különös, szokatalan helyen, a vízen, valamint koncertek legyenek hallhatók ott, ahol kicsit színdarabokká válnak, így téve eleget a nagy és kellemes kihívásnak, hogy csendesebben szóljanak egy ülve talán jobban, vagy másként odafigyelő közönségnek.

A38 és a Katona együttműködése egy különös színdarab különös körülmények közötti előadásaként kezdődött a Hajón (Top Dogs), majd az árvíz ideje alatt az A38 műsora talált menedéket a patinás kőszínház falai között.

Kell ennél több ok ahhoz, hogy e kölcsönösen gyümölcsöző együttműködés a közönség és a szervezők örömére a jövőben is folytatódjon? E különleges alkalmak sorát gazdagítja az a koncert is, amellyel az idei sorozat indít.

Az Erik Sumo Band estje ugyanis jótékony jellegű, melynek célja az eltérő fejlődésű, fogyatékos gyermekeket és szüleiket segítő, 1992-ben létrehozott Korai Fejlesztő Központot Támogató Alapítvány működésének a támogatása.

Ugyanis a koncert teljes bevétele a 16 éve működő, eddig 5000 kisgyermek diagnosztikus vizsgálatát, terápiás és szociális programjait kidolgozó központ épületének a felújításához járul hozzá, mely nemes célt a koncertlátogatók 10.000 forintos kiemelt támogatói jegy megvásárlásával segíthetik.

[1/4]next
  1. 1. oldal
  2. Az A38 Hajó vendégkoncertjei a Katona József Színházban
  3. 3. oldal
  4. 4. oldal

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.