Ilyennek látják a gyerekek Magyarországot

Paprikák és hagymák hódítanak a vásznon

Paprikafüzér, kosárban megbúvó hagyma, a Szegedi Dóm impozáns épülete vagy Ópusztaszer honfoglalás kori sátrai... - 10-15 éves gyerekek rajzban mondták el véleményüket az Európai Parlamentről és hazánkról.

Gyermekrajz-kiállítás az Európa Pontban képgaléria

2012.02.23 10:15RedLemon

A rajzversenyt a Dél-Alföld régióban, 10-15 éves korosztály számára hirdették meg, „Régiók Európája - Szeretlek Európa” címmel. Az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája összesen 24 alkotást díjazott, melyek egyébként az Iroda 2012. évi naptárát is díszítik.

A diákok rajzaikban azt fejezték ki, mit gondolnak az Európai Unióról, az Európai Parlamentről, e közösség, hazánk, és azon belül a Dél-Alföld viszonyáról, illetve milyen értékeket tulajdonítanak ezeknek.

„Régiók Európája - Szeretlek Európa”
2012. február 1. – 2012. február. 29.
Európa Pont, 1024 Budapest, Lövőház u. 35.

Fotó: RedLemon (A galériához KATT a képre!)


Februárban az Európai Parlament Tájékoztatási Irodája által hirdetett rajzversenyre készült alkotások színesítik az Európa Pont falait. A kreatív és sokszor igen érdekes gyermeki látásmódról tanúbizonyságot tevő rajzokat még egy hétig tekinthetjük meg a kulturális központban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.