Filmek és koncertek a Millenáris Parkban

Megnyitja kapuit januárban az Európa Pont

Filmvetítések, bábelőadás, tánc- és drámafoglalkozások mellett koncertek is várják az érdeklődőket január 8-án és 9-én a budapesti Millenáris Parkban nyíló Európa Pontban.

2010.12.29 15:00MTI

Január 8-án fellép a Palya Bea Quintet, a Magashegyi Underground, DJ Palotai, illetve a Rotfront zenekar, amelyben Gryllus Dorka is énekel.

A látogatókat a többi között slam poetry költészeti verseny, az uniós munkavállalással és tanulással kapcsolatos előadások, környezetvédelemmel és klímaváltozással foglalkozó játékok, filmvetítések, Fair Trade kiállítás és vásár, angol és francia nyelvű játékok, bábelőadás, gyermekkoncertek, tánc- és drámafoglalkozások szórakoztatják az Európa Pont megnyitóján.

A programok ingyenesek.

Magashegyi Underground

A januárban nyíló Európa Pont egyszerre lesz európai uniós információs központ, könyvtár, találkozóhely, valamint kapocs az állampolgárok és az EU intézményei között.

A rendezvények között kiemelt szerepet kapnak a kulturális események, különböző témájú fórumokat, vitákat, kiállításokat, előadásokat, filmvetítéseket, kisebb koncerteket, nyílt napokat is rendeznek majd.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.