"Hosszú volt az út"

Chris Brown négy trófeát gyűjtött be a BET Awards gálán

A legjobb férfi r'n'b előadó trófeáját és további három díjat nyert el Chris Brown a vasárnap este megrendezett BET (Black Entertainment Television) díjkiosztó gálaesten Los Angelesben.

2011.06.27 13:25MTI

A 21 éves rapper, akinek hírnevét igencsak megtépázta, amikor két évvel ezelőtt bántalmazta akkori barátnőjét, Rihannát, a Brown a Shrine Auditorium színpadán mindenkinek megköszönte a támogatást. "Hosszú volt az út idáig" - mondta és hozzáfűzte, hogy éppen ezért nagyra becsül minden vele kapcsolatban megnyilvánult jóindulatot.

Az énekes Look At Me Now című számával a legjobb közös munka díját is begyűjtötte a felvételben közreműködő Lil Wayne-nel és Busta Rhymesszal együtt, aki rappelve mondott köszönetet.

Az est folyamán Steve Harvey humanitárius munkájáért vett át kitüntetést Debra Lee-től, a BET elnökétől. Lee "igazi úriembernek" és "gondolkodásában világpolgárnak" nevezte a rádiós és televíziós személyiségként is közismert színészt.

A gálán több tucatnyi díjat osztottak ki: Rihanna a legjobb női r'n'b előadónak járó elismeréssel távozott, a legjobb együttes a Diddy-Dirty Money lett, az ifjú sztároknak járó elismerésen pedig Jaden és Willow Smith (Will Smith két gyermeke) osztozott.

Az életműdíjat a 67 esztendős Patti LaBelle énekesnő kapta, aki a mikrofont magához ragadva elő is adta néhány régi számát, köztük a Lady Marmalade című dalt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.