A gyermekekkel teli gép egy temetőre zuhant

Borzalmas fotók! Lezuhant egy utasszállító repülőgép Montanában

Lezuhant egy utasszállító repülőgép vasárnap Montana amerikai szövetségi államban. A balesetben 14-en haltak meg, ebből hét gyerek.

Szörnyű képsor! Gyermekek vesztették életüket a balesetben! képgaléria

2009.03.23 09:57MTI

Az áldozatok többsége gyermek volt. Az iskolások felnőtt kísérőikkel Kaliforniából utaztak sítáborba a montanai Bozemanba. Az amerikai légiközlekedési hivatal (FAA) jelentése szerint a Pilatus PC-12-es típusú egyturbólégcsavaros repülőgép pilótája eddig ismeretlen okból letért az előre eltervezett útvonaltól, és Butte városa felé vette az irányt. 

A pilóta valószínűleg kényszerleszállást kísérelt meg végrehajtani. Szemtanúk közlése szerint ugyanis a pilótának a leszállás megkísérlése közben egyértelműen nehézségei támadtak, és elvesztette a járműve fölötti uralmat. A gép függőleges irányban a város repülőterétől 150 méterre csapódott a talajba, majd lángba borult. Az eddigi jelentések szerint a szerencsétlenséget senki sem élte túl.

Fotó: Yahoo News


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.