Milyen érzés egy kétéves kisgyerek?

Korózs Lajos: már a földön állt a repülőgép, amikor Simon Gábor telefonálni próbált

Ágh Péter (Fidesz) a parlament hétfői ülésén a kérdések során a szociális és munkaügyi államtitkárhoz fordult amiatt, mert Simon Gábor, az MSZP választmányi elnöke sajtóhírek szerint az utaskísérő kérése ellenére sem kapcsolta ki a mobiltelefonját egy repülőgépen.

2009.03.02 17:56MTI

Korózs Lajos cáfolta a hírt.

A Magyar Nemzet hírére hivatkozva a Fidesz képviselője azt mondta, az esetről hírt adó lap azt is megjegyzi: az államtitkár "gúnyosan belenevetett a légikisérő arcába". Korózs Lajos államtitkár közölte, hogy az ellenzéki képviselő által elmondottak tételesen nem igazak, mert Simon Gábor akkor vette elő a telefonját, amikor a repülőgép már a földön állt, és már az ajtói is nyitva voltak.

Hozzátette, hogy a képviselő még be sem kapcsolta a telefonját, amikor az utaskísérő már megkérte arra, hogy kapcsolja ki a készüléket. Az eset kapcsán megjegyezte, nem hiszi, "hogy lenne közöttünk bárki is olyan, aki képes lenne veszélyeztetni több száz ember biztonságát, köztük a sajátját is".

A történtek körülményeiről szólva elmondta azt is, hogy Simon Gábor napok óta nem látta gyermekét, aki három napja lázas betegen feküdt otthon. Korózs Lajos úgy fogalmazott, hogy az ellenzéki képviselő talán még nem tudja, hogy milyen olyan édesapának lenni, aki napok óta nem látta a lázas gyermekét.

"Talán maga még nem tudja azt, hogy milyen érzés egy kétéves kisgyerek, amikor keresi a paplan alatt a kis tappancsával az édesapját" - mondta az államtitkár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.