A nagykövet rezidenciája közelében csapódott be

Lakott területre zuhant egy katonai repülőgép

Hat ember meghalt, két másik pedig megsérült, amikor a sűrű ködben épületbe csapódott be egy ecuadori katonai kisrepülőgép csütörtök este a főváros, Quito északi villanegyedében - közölték a hatóságok.

2009.03.20 07:39MTI

Javier Ponce védelmi miniszter közölte: a gépen utazó három katona és a földön egy ember életét vesztette. A védelmi tárca egyik szóvivője szerint a gép egy luxusszálloda, illetve az amerikai nagykövet rezidenciája közelében csapódott be röviddel a leszállás előtt. 

Az amerikai nagykövetség szóvivője szerint a nagykövet sértetlen. A Beechcraft típusú gép gyakorlórepülést végzett, a fedélzetén egy őrnaggyal, egy századossal és egy tizedessel.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.