Az új őrület Angliából

Már láncfűrésszel is támadnak a "gyilkos bohócok"

Egy halálra rémült kollégiumi diák vette fel szobájából a láncfűrésszel rohangáló, ijesztő jelmezest.

2016.10.12 12:33ma.hu

Egyre elvadultabb módon terrorizálják a járókelőket a bohócruhás fiatalok Nagy-Britanniában: az egymást túlteljesítő fiatalok kezdenek kétségkívül közveszélyessé válni.

Legutóbb egy 19 éves fiút tartóztattak le, aki a rémisztő bohócjelmezt még megfejelete egy lánfűrésszel is, így rohangált egy londoni egyetemi kollégium környékén. Egy halálra rémült diák le is videózta szobája ablakából.

Miután letartóztatták, a srác azt mondta, nem akart ő senkit bántani, csupán egy vicces videót szeretett volna, amivel eldicsekedhet a barátai előtt. A rendőrségi intézkedés szerinte túlzás volt.

A "gyilkos bohócok mozgalma" futótűzként terjed Nagy-Britanniában, megszámlálhatatlan hasonló videó került már fel a YouTube-ra. A mozgalom egyébként Stephen King "Az" című regénye nyomán indult el, és kezd egyre veszélyesebbé válni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.