Nyíregyházi lövöldözés

Összeomlott a börtönben a gyilkossággal vádolt román orvos

Ügyvédje azt sem tudja, az elméje tiszta-e még.

2016.10.05 09:58ma.hu

Családja sem látogatja azt a román tüdőgyógyászt, aki aki augusztus végén brutális vérfürdőt rendezett egy nyíregyházi házaspár otthonában - írja a Blikk.

A hosszú évek óta Magyarországon élő orvos a gyilkosság után Romániába menekült, és az eljárás kezdete óta próbálta elérni, hogy semmiképpen ne adják ki Magyarországnak.

Vélhetően évekig nem is vonhatja felelősségre a magyar bíróság.

"Védencem ellen jelenleg két eljárás is folyik Romániában, egyrészt a fegyvercsempészetért, másrészt pedig a tiltott fegyvertartásért. Ezekért a bűnökért is letöltendő börtönbüntetést fog kapni, ha ezeket leülte, akkor adják ki Magyarországnak" – mondta az ügyvédje, Lucian Negrutiu.

"Most rettenetesen érzi magát, össze van omolva, nem tudni, hogy az elméje mennyire tiszta. Úgy tudom, a volt felesége nem járt nála, a gyermekeiről sincs tudomásom, azonban a testvére rendszeresen látogatja."

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.