Migráció

Meghalt a menekültszálláson a férje által felgyújtott szír nő

Belehalt sérüléseibe pénteken a németországi Rüdesheim egyik menekültszállásán előző nap egy családi viszály során felgyújtott nő.

2016.09.02 17:34MTI

A 31 éves asszonyt csütörtökön a 45 éves férje gyúlékony anyaggal öntötte le, majd felgyújtotta. A férfi maga is életét vesztette. További öt ember is megsérült az eset során. Az asszony és férje már különváltan élt.

A nőt súlyos sérülésekkel mentőhelikopterrel szállították kórházba. Egyelőre nem tudni, hogy a pár három közös gyermeke szemtanúja volt-e a történteknek. Egy rendőrségi szóvivő szerint eddig még nem tudták kikérdezni őket.

A Szíriából származó család eleinte együtt élt a menekültszállássá átalakított egykori pajtában. A rendőrség szerint korábban is voltak közöttük olyan incidensek amelyeket a hatóságok családon belüli erőszak eseteinek minősítettek. A férfit ezért egy másik menekültszálláson helyezték el.

A pajta a tűzesetet követően lakhatatlanná vált.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.