Állatkínzás

Elevenen felgyújtottak egy sünit

Hiába találta meg egy járókelő, mire bevitte az állatmentőkhöz, már nem tudtak segíteni rajta, megolvadt tüskéi páncélként égtek rá. Nyomravezetői díjat adnak annak, aki lefüleli az állatkínzót.

2016.07.26 18:45ma.hu

FRISS: megvan a tettes!!!

Nem ússza meg a brutális tinédzser >>>

Állatmentő Sereg Facebook-oldal

Az Állatmentő Szolgálat Alapítvány azt írta a Facebookon: már több mint 100 ezer forint nyomravezetői díj gyűlt össze, keresik azt az állatkínzót, aki élve gyújtott fel egy ártatlan sünit. A szervezet feljelentést tett az ügyben, és már vannak sejtések az elkövetőkről.

Egy nő talált rá a szerencsétlen állatra, azonnal bevitte az állatvédőkhöz, ahol a legjobb kezekbe került, ám ennek ellenére nem élte túl a kínzást. Az eset a 13. kerületben, Tüzér és Hun utca sarkán történt, a kutyafuttató közelében. Várják továbbra is a szemtanúk jelentkezését.

Itt támogathatja az alapítványt:
Állatmentő Szolgálat Alapítvány -
Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43
1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

Állatmentő Sereg Facebook-oldal


Állatmentő Sereg Facebook-oldal


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.