Terror

Brüsszeli robbantások: ha 10 percet csúszik az Iszlám Állam, rengeteg magyar meghalhatott volna

Perceken múlt, hogy a budapesti járaton Brüsszelbe érkezőket nem érte baj, a robbantáskor ugyanis még a kifutópályán gördült a gép.

2016.03.22 21:37ma.hu
Screenshot

A Brussels Airlines Budapest-Brüsszel járata 6.30-kor szállt fel a Liszt Ferenc nemzetközi reptérről és 8.30-kor landolt a brüsszeli Zaventem nemzetközi repülőtéren, ahol ugyanebben az időben éppen az Iszlám Állam terroristái öngyilkos merényletet hajtottak végre. Két detonáció volt, a harmadik bombát végül a rendőrség találta meg, szögekkel volt tele. A Budapestről érkezett járat nem gurult be a reptérre a utashídhoz, hanem hosszú ideig a kifutón - biztonságban - vesztegelt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.