Terror

Így jutottak ki a felrobbantott brüsszeli metróból az emberek - videók!

A Schuman metróállomás előtt leszállították az utasokat a metróról, akik gyalog jutottak el az állomásig.

2016.03.22 12:07ma.hu

Kedd reggel Brüsszelben a Maelbeek metróállomáson is robbanás történt közel az ENSZ és a kormányzat épületeihez, legalább 10-en meghaltak. A robbanószerkezet azt követően robbant fel, hogya brüsszeli reptéren lövések és arab felkiáltásokat követően kettős robbantás történt.

Miután lezárták a brüsszeli metróközlekedést, hasonló intézkedéseket vezettek be a busz és villamos vonalakon, valamint a vasútnál is, gyakorlatilag megszüntetve a tömegközlekedést a belga fővárosban.

Az RTBF kórházi forrásokra hivatkozva azt is hírül adta, hogy a reptéren történt terrortámadásban legalább tízen életüket vesztették.

Így jutottak ki az emberek a metróhálózatból

Így pedig a reptérről

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.