Terror

Brüsszeli robbantás - Halálos áldozatok is vannak a metróállomáson

Tíz halottja biztosan van a terrorakciónak. Felfüggesztették a belga főváros teljes tömegközlekedését. Videó!

2016.03.22 09:53MTI

A SkyNews legfrissebb adatai szerint 10 halálos áldozata van a Maelbeek brüsszeli metróállomáson történt kedd reggeli robbanásban. A holland terrorelhárítók megerősítik a biztonsági intézkedéseket a reptereken és a belga határon egyaránt. Miután lezárták a brüsszeli metróközlekedést, hasonló intézkedéseket vezettek be a busz és villamos vonalakon, valamint a vasútnál is, gyakorlatilag megszüntetve a tömegközlekedést a belga fővárosban.

Kettős robbantás történt Brüsszelben

Screenshot

A belga kormány megerősítette, hogy terrortámadások történtek kedd reggel a belga fővárosban több helyen. Rengeteg a halott és a sérült.

Lövések és arab felkiáltások előzték meg a brüsszeli robbanásokat a reptéren

Screenshot

A belga sajtó szerint robbanások előtt lövések dördültek a reptéren és arab nyelvű kiáltásokat is hallottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.