Izzanak a Photoshopok

A mérges nő a vizes hullámvasúton lesöpört mindent és elindította a legújabb mémőrületet

A rosszarcú macska, Grumpy cat mehet nyugdíjba, itt van a legújabb őrület!

2016.03.19 19:12ma.hu

Vírusként terjed a fenti nőről készült kép és annak photoshoppolt verziói. A CBS News cikke szerint Jordan Alexanderről a Disney Worldben készült a fotó, amit férje posztolt a közösségi oldalakra azzal a kommenttel, hogy "nem ülnék fel a feleségemmel a Splash Mountainre". A mérges hölgy saját elmondása szerint már nagyon fáradt volt, de még fel akart ülni a Splash Mountain fantázianevű vizes hullámvasútra. A férje azonban visszautasította az ajánlatot, a nő sértődötten végül felült a hullámvasútra, de közben végig baromi mérges volt házastársára, és így akarta az orrá alá dörgölni.

És beindult a mémgyártás

Az Amerikai gótika Grant Wood festményén


Grumpyként


Amerikai elnökjelölt-aspiránsok között


Keanu Reeves-szel


Itt mindenki az ő arcát kapta


Mona Lisaként


Itt is, csak nagyban


Travoltával


Obamával


De amúgy tök boldog párról van szó :)


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.