Nincs ülőhely, csak szülőhely

Beindult a mémgyár - a legjobb szülős képek itt!

A vasárnapi Fidesz-kongresszuson Kövér a "feminin férfiakról" és a "genderőrületről" értekezett, "Szeretnénk, ha lányaink az önmegvalósítás legmagasabb minőségének azt tartanák, ha unokákat szülhetnének nekünk" - szólította fel a nőket. Ákos pedig úgy látja, a nőknek a "női princípiumot" kell beteljesíteni: valakihez tartozni, valakinek gyereket szülni, anyának lenni.

Nézze meg a MÉMeket! >>> képgaléria

2015.12.16 07:51ma.hu

Kövér László házelnök és Ákos, a "konzervatív ikon" mondataitól hangos az internet, amióta mindketten hasonló tartalmú eszmefuttatásokat tettek a nők szerepével kapcsolatban.

Kattintson még több MÉMért!


Kattintson még több MÉMért!


Kattintson még több MÉMért!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.