Putyin Pesten

Az általa ihletett mémek beelőzték Vlagyimir Putyint

A mémgyártóknak a magyar kormányfő és az orosz elnök tárgyalásáról Bud Spencer és Terence Hill legendás párbeszéde jutott eszébe.

2015.02.17 10:20ma.hu
Forrás: Facebook (Egymillióan a magyar sajtószabadságért)

Még meg sem érkezett Budapestre, de máris elárasztották az internetet a Vlagyimir Putyinról készült mémek - írja az Origo.

Ez persze nem meglepő, hiszen az orosz elnök mindig is a figyelem középpontjában állt, budapesti látogatásáról pedig még a nemzetközi sajtó is cikkezett.

Putyin repülőgépe délután kettőkor érkezik meg Ferihegyre, de az őt szállító limuzint már tegnap este meghozták. Budapest útjait több helyen lezárják, sőt még a kisföldalatti sem fog járni egészen este fél 8-ig. Ha valaki az orosz elnök miatt ragadt bent a dugóban, most összegyűjtöttük a legjobb mémeket, hogy addig is legyen min szórakozni - írja a portál.

Néha bizony még az orosz elnök is lehet feledékeny, de mi van akkor, ha éppen a gázt felejti el elzárni? A Facebookon több humoristának is eszébe jutott ez a lehetőség.

A Szomszédok Forever saját összeállítással tiszteleg az orosz elnök látogatása előtt, és a mémözönből Orbán Viktor sem maradhatott ki, a mémgyártóknak a magyar kormányfő és az orosz elnök tárgyalásáról Bud Spencer és Terence Hill legendás párbeszéde jutott eszébe.

Forrás: Facebook


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.