Technikai magasságok, művészi mélységek

Küldjetek képet, ingyen van minden! - Mém lesz a fotósok David Hasselhoff-jából?

Megtaláltuk a fotográfusok Klapka Gyuri bácsiját! Csak éppen ő "kigyúrt" testtel és fecskében sétál ki a habokból, mint a Baywatch sztárja. A fél internet már rajta röhög.

2013.11.13 17:23ma.hu

Így emelkedett ki B.B. fotós a habokból, hatalmas önbizalommal, kiverve a biztosítékot a népszerű közösségi oldalon, amit még egy James Bondot megszégyenítő beállással tetézett a végén.

A profi fotós azért hozta létre weboldalát, hogy ingyenes portfólió-lehetőséget biztosítson kezdő modelleknek. Ehhez nem kell mást tenni, csak el kell küldeni magunkról egy fényképes jelentkezést B.B. "zímélcím"-ére, és ha hozzáállásunk megfelelő, azonnal munkát kaphatunk tőle - ígéri a videón, amit itt nézhet meg >>>

Tehetségét már csak referenciamunkái fokozzák, amit a Facebookon csak úgy gúnyoltak: „Úgy érzem, rossz helyen keresgéltem eddig. Ő biztos fel tudná lendíteni modell karrierem!” A hozzászólók szerint a „legszomorúbb az egészben, hogy komolyan gondolta” B.B. ezt az egészet, és többen magát a technikai adottságokat is megkérdőjelezték, míg mások szerint csak ílyen bénán próbál csajozni.

Ám, ahogy a Vámház körút 9., ez is kultikussá válhat az internet segítségével: a kulcsszó ugyanis az ingyenesség, a másik pedig, hogy a nagy számok törvénye alapján akár ő lehet az, aki felfedezi a következő Cindy Crawfordot.

Tehát nem csodálkoznánk, ha valóban sikerre vinné az üzletet a fotós. A videót felkapó internetes közösség ugyanis alaposan felpörgette oldalának látogatottságát. Ám a nagymértékben megugrott statisztika akár torz képet is adhat tulajdonosának, aki azt hiszi: ilyen könnyen beindul az üzlet és hátradől.

Pedig az internetes közönség kíváncsi a fejleményekre és remake-et vár.

Noha PSY Gangnam stlye-ja, Klapka Vámház körút 9-je és Rebecca Black Friday-je is elbújhat lassan B.B. fotósunk egyre népszerűbb videója mögött, azért kicsit csemegézzünk ezekből a nagyszerű és népszerű alkotásokból!

Klapka novemberi akció

Klapka Inváziója sem rossz

PSY - GANGNAM STYLE - 1 819 500 702

Rebecca Black 60 313 679

És ha már Rebecca, akkor Uhrin Benedek - Rebeka 456 926

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.