Az MLSZ elégedett

Képek és mémek: Egervárit szétszedi az Internet

Meglehetősen szkeptikusan fogadta az internet világa a magyar válogatott pontszerzését Isztambulban. A közösségi oldalakon megjelenő mémek azt mutatják, a szurkolók nem értenek egyet Egervári Sándorral.

Képek és mémek: Egervárit szétszedi az Internet képgaléria

2013.03.26 22:18ma.hu

Mint ismeretes, a magyar válogatott 1-1-es döntetlent ért el Isztambulban világbajnoki selejtezőn. Az eredmény akár pozitív is lehetne, ha nem ismernénk a magyar és a román válogatott hátralévő világbajnoki selejtezős programját.

Ez alapján ugyanis a döntetlen aligha felel meg Egervári Sándor együttesének, és további bravúrra – például győzelem Bukarestben, vagy Amszterdamban – van szükség a csoportmásodik hely elérésére.

Ennek ellenére Egervári Sándor és az MLSZ boldog, a drukkerek azonban nem a játékkal és az egy ponttal, amit a képek is egyértelműen kifejeznek. További információk a meccsről ide kattintva.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.