Poént csináltak a sztár zuhanásából

Beindult a mémgyár Harrison Ford balesetétől: nem vicc, mégis mindenki nevet

Nem szép dolog viccelődni egy rondán végződött baleset miatt, de Harrison Ford esetében mégis nehéz megállni, hogy ne csavarják ki a zuhanása körülményeit - legfőképp a híres szerepei miatt.

Mémet csináltak Harrison Ford balesetéből >>> KATT a képekhez! képgaléria

2015.03.08 08:00ma.hu
Fotó: Memes (A galériához KATT a képre!)

Igaz, hogy Harrison Ford volt már jobb állapotban is, mint ezekben a napokban, mikor lábát és medencecsontját törés miatt műteni kellett, és az arca sem néz ki túl jól a sok mély seb miatt, de a csütörtöki balesete után szinte azonnal beindult a mémgyár és mindenki igyekszik úgy csavarni egyet a sztár kisrepülőjének lezuhanásán, hogy az viccesen utaljon a leghíresebb szerepeire.

Miután Harrison Ford nevének hallatán a legtöbb embernek vagy Indiana Jones jut eszébe, vagy Han Solo a Csillagok háborúja egykori első három részéből (ami később második három rész lett, a trilógiát a sztori szempontjából megelőző, de később elkészült újabb három rész miatt), teljesen érthető, ha erre a két fő vonalra fűzhetők fel a világhálót elárasztó vicces, vagy csak annak szánt képek.

A képgalériára kattintva ezekből láthatnak egy válogatást, de azt, hogy valóban jól sikerültek-e a poénok, döntsék el maguk!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.