Csillagok háborúja

Harrison Ford belépett egy brit repülőklubba

A Star Wars Nagy-Britanniában készülő legújabb epizódjában forgató Harrison Ford belépett egy brit repülőklubba, hogy angliai tartózkodása idejére repülőt tudjon bérelni.

2014.10.18 12:30MTI
Starwars.com

A Shropshire Aero Club vezető oktatója, Bob Pooler a BBC-nek elmondta, hogy a napokban szállított le egy kis repülőgépet Denhambe, a Pinewood Stúdió közelébe a filmsztár számára.

Pooler beszámolt róla, hogy Ford kereste meg a klubot, mert egy repülőgépet akart bérelni. A színész azt mondta neki, hogy eredetileg egy saját gépét akarta használni, de végül nem volt ideje arra, hogy áthozza Európába.

A 70 éves Fordnak a hatvanas évek óta szenvedélye a repülés, kitűnő pilóta hírében áll, 11 repülőgépből álló flottával rendelkezik. A hat nap hét éjszaka című filmjében pilótaként kamatoztatta is tudását.

Pooler elmesélte, hogy a gépet átadva egy próbarepülésre is elvitte Fordot.

A filmsztár, aki Han Solót alakítja a Star Wars VII. epizódjában egy évre kifizette a tagsági díjat a repülőklubban, amely életre szóló tagjává fogadta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.