Mém

Emlékeznek erre a képre?

Sammy Griner már 10 éves, nézze meg, hogyan néz ki most!

2016.03.19 09:50ma.hu

Az arc, ami rengeteg, nemzetközi mém alapjául szolgált, és hamar az internet sztárjává tette a kisfiút. Sammy Griner, a "Success Kid" most már 10 éves, az ikonikus fotót édesanyja 2007-ben készítette róla.

A "ököl pumpáló" gyermek szimbólum lett, rámutat ugyanis azokra a kis sikerekre, amelyeket olykor észre sem veszünk, pedig mindannyiunknak vannak napi eredményei.

Azóta persze többezer kép került fel a fiúról az imgurra, ahogy cseperedett, népszerűségét pedig arra használta fel a kisfiú, hogy pénzt gyűjtsön apja veseátültetéséhez. A nagymama már vesebetegségben meghalt, Justin pedig évek óta járt dialízisre. Szerencsére sikerült bőven annyi pénzt összegyűjteni, hogy a műtétet sikeresen végre tudták hajtani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.