40 áldozat?

Újabb orosz gép zuhant le - most Dél-Szudánban

Az értesülések eltérőek, néhol 20, néhol 12 gépen tartózkodó emberről szólnak az információk. A személyzet öt tagja állítólag orosz volt. A repülőgépet egy örmény cég üzemeltette - erősítették meg az Interfaxnak Jerevánban.

2015.11.04 10:48ma.hu

Lezuhant egy orosz teherszállító gép Dél-Szudánban. A Ria Novosztyi szerint az An-12-es típusú gépen az öt fős személyzet mellett hét ember utazott - írja az index.hu.

Az MTI úgy tudja, a halottak száma negyven főt is eléri, tehát a dél-szudáni főváros, Juba közelében lezuhant gép a földön is szedte áldozatait.

A South Sudan Tribune twitteres bejegyzése szerint van azonban két túlélő is, köztük egy gyermek - de nem világos hogy csupán egy földön lévő sérültről, vagy a gép utasáról van szó. A jubai nemzetközi repülőtér vezetőjére hivatkozva a helyi Eye Radio Juba úgy tudja, három túlélője is van a balesetnek.

A teherszállító gép a a Fehér Nílus közelében, 800 méterre a jubai repülőtértől zuhant le. Egyelőre az orosz hatóságok nem tudták megerősíteni, hogy a gép orosz felségjelzés alatt repült-e - írta az Interfax.

Az értesülések eltérőek, néhol 20, néhol 12 gépen tartózkodó emberről szólnak az információk. A személyzet öt tagja állítólag orosz volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.