Szökni próbált

Voronyezsben tartják fogva a bűnrészességgel vádolt ukrán pilótanőt

A délkelet-oroszországi Voronyezsben tartják fogva az orosz tévések halálában bűnrészességgel vádolt ukrán pilótanőt, akinek letartóztatását a regionális bíróság csütörtökön helybenhagyta.

2014.07.10 12:39MTI
freedigitalphotos.net/franky242

Nagyezsda Szavcsenko ügyében zárt tárgyalást tartottak az Ukrajnával határos orosz terület székhelyén. Az ukrán pilótanőt nem szállították a bíróságra, hanem a fogdában létesítettek vele videókapcsolatot.

Valerij Bolotov, az úgynevezett luhanszki népköztársaság vezetője a Rosszija 24 állami hírtelevíziónak adott külön interjúban megerősítette az orosz hatóságok állítását, miszerint Szavcsenko el akart menekülni a felelősségre vonás elől, és akkor fogták el, amikor dokumentumok nélkül átlépte az ukrán-orosz határt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.