Bekötötték a szemüket

"Nézzetek a szemükbe!" - állatvédők ezrei tüntettek Tel-Avivban, videó!

Az alulról jövő és az interneten szervezett izraeli kezdeményezés követőkre talált a világ negyven nagyobb városában, többek közt Londonban, Sydneyben, Münchenben, Chicagóban és több dél-afrikai városban.

2013.08.25 11:18MTI
Forrás: youtube.com

"Nézzetek a szemükbe" mottóval Izrael történetének legnagyobb állatvédő tüntetését rendezték meg szombaton este Tel-Avivban, amelyen több ezren vettek részt.

Az állatvédők minden eddiginél nagyobb demonstrációt szerveztek, hogy felhívják a figyelmet az állatok szenvedéseire. Az alulról jövő és az interneten szervezett izraeli kezdeményezés követőkre talált a világ negyven nagyobb városában, többek közt Londonban, Sydneyben, Münchenben, Chicagóban és több dél-afrikai városban.

Egész Izraelből érkeztek a demonstrációra, a tüntetők a Facebookon saját oldalt hoztak létre utazásuk és szállodai elhelyezésük megszervezésére. A rendezvényen különböző állatvédő csoportok fogtak össze az általuk legfontosabbnak vélt öt ügy érdekében: a kedvtelésből, az élelmiszeripar, a ruházati ipar, a szórakoztatóipar és az állatkísérletek céljából történő állattartás ellen tiltakoztak.

A tüntetés résztvevői bekötötték a szemüket, hogy ezzel is jelezzék az emberek vakságát az állatok kínzásával szemben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.