A vágóhídra terelt birkák ellen tiltakoznak

Tüzes vassal billogozzák meg az állatvédőket

Állatvédelmi céllal süt egy nő billogot három önkéntes "mártír" mellkasára március 21-én Londonban tiltakozásul az ellen, ahogy az emberek az állatokkal bánnak.

2013.01.22 15:29MTI

A 34 éves vegetariánus Becky Folkard a 269-es számjegyet süti majd két nő és egy férfi bőrébe. A 269-es szám állatvédő aktivisták egy dokumentumfilmjéből származik: egy vágóhídra előkészített borjú fülcéduláján szerepelt.

Folkard nem osztozik a három "mártír" sorsán. Ő nem sütteti magát tüzes vassal, ugyanakkor azt mondja, hogyha csak egyetlen ember tér is át a vegetariánus étrendre a billogozás hatására, már nagyon megéri az egész.

A nő a hóhérmunkára nem vágyott, először borzalmasnak találta a feladatot. De mindenképpen részt akart venni a demonstrációban, és megbarátkozott szerepével. Csodálja az önkénteseket - adta hírül a The Mirror című brit lap.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.