A mirigyes fiúk igazi állatvédők!

Sipos Tomi a biztos haláltól mentette meg Vilit

Az Irigy Hónaljmirigy sztárjai igazi állatbarátok: Sipos Tomi a haláltól mentett meg egy kutyát, de Molnár Imi és párja is igyekeznek minél több négylábún segíteni.

2013.02.11 14:29ma.hu

Az Irigy Hónaljmirigy tagjai odavannak a házi kedvencekért, hiszen azt vallják: a négylábúakkal néha sokkal könnyebb, mint embertársainkkal.

Molnár Imi és párja igazi állatvédők, akik jelenleg is részt vesznek egy nehéz sorsú eb rehabilitációjában. „Három jószág él jelenleg velünk, Bizsu és Füge a sajátjaink valamint Hobókutya, aki ideiglenesen, szocializációs gyakorlat céljából van nálunk. Egy menhelyről hoztuk el, szegénynek nagyon nehéz sorsa volt, pedig nagyon kedves állat, aki jelenleg is szerető gazdira vár” – árulta el Imi, aki ha tehetné minden arra rászoruló állaton segítene.

Sipos Tominak is megesett a szíve egy kidobott, beteg kiskutyán, így mostanra két jószág rohangál a kertjükben.

Fotó: RedLemon


A pomázi mezőn sétáltunk Zsorzzsal, a kutyámmal, amikor egy bokor aljából nyöszörgést hallottam. Azt hittem, egy kutya beszorult, így odamentem, hogy kiszabadítsam. Akkor láttam, hogy ott ült Vili, egyedül, soványan és keservesen sírt.

Hazavittem, gondoltam megetetem, megitatom, végül állatorvoshoz is elvittem. Szegény nagyon beteg volt, tele volt a teste kullancsokkal. A doki azt mondta, hogy nem éri meg a holnapot, aztán valahogy mégis túlélte. Azóta is velünk él és nagyon jól van, néha már túl jól
” – nevettet Tomi.

A fiúk most kihasználják az időt, hogy állataikkal is foglalkozzanak a tavalyi őrület után. Hiszen édes a pihenés, az új klipek és a teltházas koncert után, amelyről ha valaki lemaradt volna, megnézheti hamarosan az RTLII műsorán. Természetesen nemsokára újra dübörög az IHM és új klippel is megörvendeztetik majd a rajongókat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.