A mészárlást a a film premierjén követett el

Párizsban lemondták az új Batman-film premierjét a denveri ámokfutás miatt

Párizsban pénteken lemondták A sötét lovag: Felemelkedés című új Batman-film franciaországi bemutatóját, tekintettel arra a mészárlásra, amelyet egy fegyveres ámokfutó a film premierjén követett el néhány órával korábban a Colorado állambeli Denver egyik mozijában.

2012.07.20 23:00MTI

Munkások már eltakarították azokat a korlátokat, amelyeket előzőleg a Champs Élysées sugárút egyik filmszínháza előtt állítottak fel az előkészületek jegyében.

A TF1 francia televíziós csatorna levette műsoráról a film egyik sztárjával, Marion Cotillarddal korábban készített interjút, amelyet az esti hírműsorban adtak volna le.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.