A körzetet kiürítették

A denveri ámokfutó lakásán beélesített robbanószerkezeteket találtak

A denveri ámokfutó, James Holmes lakása teljesen alá van aknázva.

2012.07.20 18:09MTI

Az érintett Aurora kerület rendőrsége közölte a hírt pénteken, a rendőrök hangsúlyozták, hogy igen összetett robbanószerkezetekről van szó, ami miatt előfordulhat, hogy akár több napra is le kell állítani minden forgalmat a környéken. A körzetet kiürítették.

A tájékoztatás ellentmond azoknak a korábbi sajtóértesüléseknek, amelyek szerint semmit sem találtak az elkövető lakásának környékén.

A 24 éves James Holmes péntekre virradóra 12 embert ölt meg a Colorado állambeli Denver egyik multiplex mozijában, az új Batman-film éjfélkor kezdődött premierjén, és mintegy 50 nézőt megsebesített.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.