A sötét lovagot vetítették

Lőfegyveres ámokfutó mészárolt le tíz embert egy denveri moziban

Lelőtt tíz embert, másik 30-40-et pedig megsebesített egy álarcos fegyveres a Colorado állambeli Denver egyik mozijában, A sötét lovag: Felemelkedés című Batman-film vetítése közben - jelentette pénteken a KOA helyi rádióadó szemtanúkra hivatkozva, illetve az NBC News hírtévé.

2012.07.20 11:41MTI

Az eset a város Aurora nevű peremkerületében történt, egy bevásárlóközpontban. A lövések mellett a gázálarcos támadó eldobott egy füstbombát vagy könnygázgránátot is - tette hozzá a rádió.

Az NBC szerint a rendőrség megerősítette, hogy lövöldözés volt a moziban, és közölte, hogy őrizetbe vett egy gyanúsítottat a támadással kapcsolatban, illetve, hogy tűzszerészek siettek a helyszínre. Későbbi hírek szerint a halálos áldozatok száma 14-re emelkedett: négyen a kórházba szállítás során haltak meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.