Sok a sebesült

Meghalt egy palesztin - Izrael-ellenes megmozdulások a Föld napján

Egy palesztin egészségügyi alkalmazott közölte: izraeli katonák megöltek egy palesztint a gázai övezetben, egy másikat pedig súlyosan megsebesítettek.

2012.03.31 09:20MTI

A két férfi a "Föld napján" tartott Izrael-ellenes megmozdulásban vett részt az izraeli-gázai határon. Az izraeli hadsereg részéről közölték, hogy a katonák előbb riasztólövéseket adtak le, s csak aztán tüzeltek a határt az engedélyezettnél jobban megközelítő férfira. A gázai övezetben palesztin forrás szerint 37 sebesültje van a megmozdulásoknak, míg izraeli részről 29-re teszik a sebesültek számát.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.