Apja megépíttette vele saját börtönét...

Kutyapórázon tartotta fogva lányát az amstetten-i rém

Ahogy telik az idő a rettenetes felfedezés óta, úgy derülnek ki újabb megdöbbentő részletek az amstetten-i rémnek nevezett vérfertőző apáról, aki 24 évig tartotta fogva saját lányát a háza pincéjében.

2008.05.06 09:03

Josef Fritzl bevallotta, a később 24 évi fogságra ítélt, akkor még csak 17 éves lányával építtette meg a betonfalat és az ajtót, mely mögé utána bezárta. A szinte teljes fiatalságát kegyetlen rabságban töltött Elisabeth ma 42 esztendős - apja 11 éves kora óta molesztálta.

Fritzl a rendőrségen elmondta, ha nem engedelmeskedtek volna neki, nemcsak lányát, de a tőle született hét gyermekét is elgázosította volna - írja a Blikk a The Times értesülései alapján.

Elisabeth fogva tartását az amstetten-i rém alaposan megtervezte, majd amikor megépíttette vele a betonfalat és az ajtót, amögül 24 évig nem jöhetett ki a szerencsétlen áldozat.

Elisabeth a rendőrségi kihallgatásán elmesélte, apja azzal csalta csapdába, hogy segítsen neki megépíteni valamit az alapsorban, amelyet egyedül nem bír megcsinálni - írja a Blikk.

Miután a vasbeton ajtót beállították, Fritzl leteperte, megerőszakolta a lányt, majd bezárta. Három naponként újra megerőszakolta, és egy kutyanyakörvvel tartotta fogva, amelyet csak annyira engedett ki, hogy Elisabeth elmehessen a wc-re.

A lány természetesen próbált kiszabadulni. Dörömbölt az ajtón, kiabált, de segélykiáltásait sajnos senki sem hallotta.

Elisabeth-nek hét gyermeke született a saját apjától. Ezek közül hárman éltek vele lent az alagsorban. A súlyos beteg, 19 éves Kristin, a 18 éves Stefan és a hatéves Felix. A másik három, a 16 éves Lisa, az egy évvel fiatalabb Monika és a 12 esztendős Alexander pedig a nagyanyjukkal a házban laktak - egy gyermek meghalt.

A kegyetlen apa rendszeresen verte őket is, ha bármiben ellenállni próbáltak. Még az is lehetséges, hogy a falba épített gázvezetéket is megpiszkálta, és az "elgázosítás", mellyel a rendőröknek büszkélkedett, valóban szerepelt a tervei között - a legutóbbi értesülések szerint most a vezetéket veszik szemügyre a szakértők.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.