Kashmirit mégsem likvidálták?

Hoppá! A top al-Kaida vezér mégis él!

Médiaértesülések szerint Ilyas Kashmiri, az al-Kaida egyik legveszélyesebb vezetőjét mégsem ölték meg egy amerikai dróntámadásban.

2011.07.16 18:05ma.hu
Forrás: http://en.wikipedia.org/wiki/Ilyas_Kashmiri

Ilyas Kashmiri, az al-Kaida egyik legveszélyesebb vezetője, akiről korábban azt állították, hogy meghalt egy, az amerikaiak által indított dróntámadásban Pakisztán területén a múlt hónapban, jelenleg is életben van - számolt be a Ria Novosti.

Kashmiri köszöni, jól van, és jelenleg is aktív tevékenységet folytat a pakisztáni-afganisztáni határon - értesült a Dawn News csatorna meg nem nevezett forrását idézve.

Az Egyesült Államok és Pakisztán állambiztonsági szakemberei nem tudták megerősíteni Kashmiri halálát, akinek számos terrorakciót tulajdonítanak Pakisztán és India területén - mondták az adón.

Kashmiriről úgy tudták, hogy Oszama bin Laden közvetlen irányítása alatt áll, akit május 2-án likvidáltak a U.S. Navy Seals katonái Iszlámábád mellett.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.