Hatvan deka kokain volt nála

Magyar drogfutárt fogtak el Genovában

A Genova Oggi Notizie olasz hírportál közölte: magyar drogfutárt fogtak el az északnyugat-olaszországi Genovában; a férfi mintegy hatvan dekagramm tiszta kokaint próbált meg becsempészni Itáliába.

2011.05.13 18:07MTI

Az olasz vámosok felfigyeltek egy gépkocsira, amely Barcelonából érkezett a Ligur-tenger partján lévő város kikötőjébe. A jármű átkutatása során az egyik utasülés alatt egy rejtett üreget fedeztek fel, amelyet szőnyegpadlóval fedtek le. A rejtekhelyet igyekeztek légmentesen szigetelni, hogy az esetleges keresőkutyás kutatás ne járjon eredménnyel. 
   
Az ülés alá rejtett csomagban több mint 600 gramm tiszta kokainra bukkantak. Ebből a mennyiségből mintegy 4 ezer adag nyerhető ki.
   
A kocsi magyar állampolgárságú tulajdonosát őrizetbe vették, Genova egyik börtönébe szállították, és átadták az igazságügyi szerveknek.
   
A genovai kikötő az Észak-Afrikából és Spanyolországból származó csempészett drogszállítmányok egyik fontos tranzitállomása - jegyezte a meg az északolasz hírportál.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.